SRBSKÉ SPOLEČNOSTI POPRVÉ NA VELETRZÍCH SALIMA A EMBAX

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeSrbské společnosti potravinářského a obalového průmyslu budou poprvé vystavovat na veletrzích Salima a Embax. Při zahájení veletrhu Salima bude přítomen i ministr zemědělství, lesnictví a vodohospodářství Srbské Republiky, pan Saša Dragin.

Poprvé na veletrzích Salima a Embax v Brně budou mít tento rok návštěvníci možnost se seznámit se srbským potravinářským průmyslem. Devět srbských společností se představí na dvou zvláštních národních stáncích- na veletrhu Salima (pavilon C ,stánek 003) a na veletrhu Embax (pavilon F,stánek 061). Na národním stánku Srbska na veletrhu Salima budou vystaveny cukrářské výrobky společnosti „Pionir“, čokoládové konfety „Art Ival“, přírodí šťávy firmy „Zdravo“, stejně jako i dorty Sacher a Linzer „Sweet Art-a“. Na veletrhu Embax představí své výrobky a služby společnosti obalového průmyslu „Al Pack“, “Inmold“, “Papirprint“, “RP“ a „Spektar“.

Při zahájení veletrhu Salima 2. března 2010 v 10hod bude přítomen i Srbský ministr zemědělství pan Saša Dragin, který tuto příležitost využije ke schůzce s českým kolegou panem Jakubem Šebestou. Tato schůzka by měla umožnit posílení oboustranných vztahů v oblasti zemědělství. Ministr po zahájení navštíví i stánek Srbska, kde budou mít všichni zájemci možnost si s ním promluvit.

For any further information, please contact SIEPA Marketing department:
Contact person:
Mrs. Jelena Jezdovic
e-mail: jelena.jezdovic@siepa.gov.rs
Phone number: + 381 11 3398 772, + 381 65 3397 053
Siepa
SIEPA
Číslo stánku:
F 061
Kontaktní osoba:
Mrs. Jelena Jezdovic
jelena.jezdovic@siepa.gov.rs
Telefon:
+ 381 11 3398 772
www.siepa.gov.rs
Tento obor je jedním z nejvyvinutějších oborů v Srbsku a již roky zaznamenává suficit v zahraničním obchodě. V roce 2008 srbský potravinářský průmysl vyvezl zboží za 1,7 miliard dolarů.