Skvostné, štíhlé a sexy – a samozřejmě skvělá káva

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeSkvostné, štíhlé a sexy – a samozřejmě skvělá káva

Nespresso CitiZ vítězí na všech frontách

Lesknoucí se požární vozy, vznešené budovy s industriálním  chromovaným povrchem, elegantní černé limuzíny, luxusní bílá auta a zvuky klapání, které dělají ženy svými lakovanými vysokými podpatky tepoucími chodník. To vše je pouhý nástin z mikrokosmu báječných zvuků a výjevů z velkoměst po celém světě.

Nová řada kávovarů Nespresso CitiZ se inspiruje (a to doslova) ulicemi velkoměst. Barvy vyhledávaných památek a objektů, design, tvary budov a dominant krajiny, energie a atmosféra velkoměst, to vše splynulo ve fantazii návrhářů kávovarů Nespresso, aby se nakonec zrodil kávovar CitiZ.

CitiZ byl vyvinut částečně podle zpětné vazby členů klubu Nespresso, aby milovníci této kávy okusili nové možnosti.  Je to vůbec poprvé, kdy společnost Nespresso na trh uvádí řadu tří kávovarů zároveň. Patří mezi ně:

• Nespresso CitiZ – automatický kávovar na espresso s jednou hlavou
  • Nespresso CitiZ&Milk – automatický kávovar na espresso s jednou hlavou a se zabudovaným napěňovačem čerstvého mléka v atraktivním cenovém rozsahu
  • Nespresso CitiZ&Co. – vůbec první kávovar se dvěma hlavami navržený pro domácí použití

Kromě toho, že tyto kávovary dokážou připravit dokonalou kávu Nespresso, díky níž se tato společnost proslavila, jejich barvy a design propůjčují výraznou odlišnost. S jejich pomocí tato řada nabízí zase něco jiného než kávovary dostupné do této chvíle. Kávovary, zeštíhlené aby se snadno vešly do malých prostor spojených se životem ve městě, evokují atmosféru městského života a působí odvážným dojmem. Navrženy jsou ve dvou osobitých stylech, jak v retro pojetí, tak v technicky vyspělém, aby milovníci kávy, kteří si potrpí na design, měli skutečný výběr:

• Moderní a retro styl je dostupný v těchto barvách: 60’s White a Limousine Black
  • Technicky vyspělý styl je dostupný v těchto barvách:  Fire Engine Red and Steel Gray

Řadu CitiZ vyvinula společnost Nespresso, pod autorským rukopisem je podepsán  dlouholetý partner společnosti Nespresso,designer Antoine Cahen, z ateliéru Les Ateliers du Nord v Lausanne ve Švýcarsku.

Pan Cahen se vyjádřil k řadě CitiZ: „Při navrhování této řady jsme vždy na stole měli všechny její členy, občas byli jenom jinak uspořádáni. Působili na mě jako budovy, které tvoří vlastní město. Poté marketingový tým společnosti Nespresso přišel s názvem CitiZ, což podle mě podstatu této řady dobře vystihuje. Má svéráznou osobitost.“

Podobně jako u všech kávovarů Nespresso, i tato řada obsahuje technologicky pokročilý patentovaný varný a extrakční systém společnosti Nespresso, který ovládá všechny prvky nezbytné pro vytvoření dokonalé kávy. Celá řada CitiZ range je vybavena automatickým pohotovostním režimem pro snížení spotřeby energie.

Kávovary Nespresso CitiZ budou dostupné u všech prodejců kávovarů Nespresso. Cena kávovarů CitiZ od 4.690,- CZK včetně DPH

O společnosti Nestlé Nespresso SA

Společnost Nestlé Nespresso SA, světový průkopník a špička na trhu v oblasti prvotřídní porcované kávy, představila zákazníkům ty nejkvalitnější druhy kávy Grand Cru, které si mohou vychutnat v pohodlí svých domovů i kdekoli jinde, například v luxusních restauracích, hotelích, kavárnách či kancelářích. Došlo ke vzniku jedinečné trilogie Nespresso, což je unikátní kombinace nejkvalitnějších káv Grand Cru z celého světa, elegantních a stylových kávovarů a vynikajících služeb zákazníkům. Spojením těchto tří prvků vznikl jedinečný zážitek z kávy Nespresso. S ústředím ve městě Paudex ve Švýcarsku a více než 2 500 zaměstnanci prodává společnost Nestlé Nespresso SA výrobky přímo svým zákazníkům do více než 50 zemí světa. Ke konci roku 2007 jsme měli také 117 prestižních butiků ve významných světových metropolích. Již druhý rok po sobě jde o nejrychleji rostoucí společnost v rámci skupiny Nestlé a jednu z jejích „miliardových značek“ s více než 40% růstem v roce 2007. Máte-li zájem o další informace, navštivte www.nespresso.com.
Nespresso CitiZ
Přiložené soubory
Nestlé Nespresso Česko
Kontaktní osoba:
Josef Voltr
Josef.Voltr@nespresso.com
Telefon:
+420724420955
www.nespresso.com
Společnost Nestlé Nespresso SA, světový průkopník a špička na trhu s porcovanou kávou nejvyšší kvality, představuje svým zákazníkům kávy Grands Crus nejvyšších kvalit, které si mohou vychutnat v pohodlí svého domova, stejně tak jako v místech mimo něj, v gurmánských restauracích, exkluzivních hotelích, luxusních buticích a kancelářích.Nabídka společnosti Nespresso se zaměřuje na svou jedinečnou trilogii - unikátní kombinace káv nejvyšší kvality, chytrých a stylových kávovarů a služeb šitých zákazníkům na míru.