Leonardovy značící technologie, které šetří Vaše prostředky, čas ...a nervy

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeVysoké rozlišení tisku na standardní kartonový obal, odstraňuje drahé etikety a levně popisuje skupinová balení. K tomu software Codex, jako mocný nástroj pro vytváření popisů a máte nejlepší volbu značení obalů.

Průmyslová řídící jednotka pro piezo tiskárny s vysokým rozlišením od
francouzského výrobce ALE, která má dotykový displej, jednoduché ovládání a malou klávesnici pro velmi rychlou editaci a pohyb v menu.

Připojení tiskových hlav k jedotce K-serie se provádí pomocí Fire-Wire konektoru, který usnadňuje instalaci, jednoduše připojením nebo odpojením za chodu tiskárny. Jde o velmi pokrokové připojení pro tiskárny budoucnosti.

Nejlepší spotřební materiál? Žádný spotřební materiál...

Laser nemá spotřební materiál jako inkoust, a proto šetří výdaje za značení až o 80%.
Investuj do laserové technologie nyní, snížíš náklady na značení okamžitě.

Solaris laser, nově nabízí Diode pulse Solid State Laser - DPSSL YAG na vlnové délce 1064nm a také „zelený laser” který svítí ve viditelném spektru zeleně na vlnové délce 532nm.

Životnost nové technologie pevnolátkového laseru buzeného diodami je více jak 20.ooo hodin provozu. Laserové jednotky mají stejný základ zdroje laseru, pouze zelený laser je uvnitř doplněn o další modul, který rozděluje paprsek na zelené spektrum. Oba lasery mají odlišné vlastnosti působení hlavně na plastový materiál, kdy se dosahuje excelentního konstrastu.

Více než poloviční úspora za tisk nejen na folii

Termotransferová tiskárna Jaguar eliminuje etikety a snižuje skladové zásoby spotřebního materiálu přímým potiskem. Tiskárny Jaguar dokáží značit jak čárový kód, grafiku, logo, datum nebo text na foliový obalový materiál a to jak
na kontinuálních tak i krokových balících linkách v rozlišení 300dpi.

Tiskárny ITW Betaprint nabízí velmi velký rozsah tiskových ploch daných velikostí tiskové hlavy a řadu speciálních a unikátních tiskáren, mezi ně patří například Multihead tiskárna, která disponuje více tiskovými hlavami a je vhodná pro víceřadé balící linky, kdy na jeden takt potiskne celou šíři folie 600mm. Tiskárny Jaguar naleznou předně místo ve velmi rychlých aplikacích a balících linkách.

Chtějte maximum pro svůj provoz – inkjet Leibinger Jet3

Vzduchotěsné uzavření trysky a dotykový displej napomáhají bezproblémovému dlouhodobému chodu inkjet zařízení Leibinger. Obsluha je tak jednoduchá a intuitivní, že ji zvládne i neproškolená osoba nebo nezaškolený operátor linky.

Kdo by neznal přísné podmínky v produkci potravin, kdy je kladen jeden z nejvyšších požadavků na čistotu provozu, tak i požadavek na bezporuchovost zařízení. Tiskárny Leibinger mají vzduchotěsné uzavření trysky se servomotorem, které mechanicky zabrání vniknutí nečistot do inkoustového okruhu v době odstávky systému třeba přes víkend. Inkoustový systém neprovádí žádné proplachy a výplachy tiskové hlavy, protože je vzduchotěsně uzavřený při ukončení systému. Jde tedy o čistý systém, který snižuje spotřebu ředidel, protože je nepoužívá už z principu na oplach tiskové hlavy.

Nerezová konstrukce tiskárny zcela vyhovuje potravinářskému standardu a je velmi odolná na nešetrnézacházení. Snese opravdu průmyslové prostředíprovozů potravinářského průmyslu. Je možné dodat tiskárny také s IP65 ochranou, odolávající stříkající vodě.

Doplněním EcoSolv jednotek do tiskáren Leibinger JET3 získáteúsporu ředidel až o 50%.
Systém sráží páry z tiskárny a následně zkondenzovaný solvent vrací zpět do zásobníku solventu. Značná úspora je v provozech s vyšší teplotou, kde odpar je mnohem vyšší.
Dále jsou zde speciální inkousty s velmi nízkou spotřebu ředidla.
Leonardo
Leonardo