Lamborghini

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeLamborghini Praha Auto-Exner je prvním oficiálním dealerstvím této proslulé italské automobilky na území střední a východní Evropy. Naším cílem je zákazníkům nabídnout dokonalé služby, exklusivní produkty a dlouhodobé partnerství. Se stoprocentní podporou mateřské továrny v San‘t Agata Bolognese Vám garantujeme nejenom získání neobyčejných vozů Lamborghini, ale také profesionální servisní služby a přístup.   Lamborghini Murciélago LP 640

Umístění motoru v pozici „longitudinale posteriore“ a jeho výkon – 640 k ( 471 kw ) tvoří nové jméno modelu Lamborghini Murciélago LP640. Designéři a inženýři se tentokrát nezaměřili pouze na vylepšení motoru, podvozku, převodovky, výfuku, brzd a elektronických prvků, ale i na změny v interiéru a exteriéru vozu. Tím se stáva Murciélago LP640 nejextrémnějším a nejrychlejším sportovním vozem ve své třídě. Přestože si Murciélago LP640 zachovává všechny původní zásady a principy vozů Lamborghini, působí nyní s novým předním i zadním nárazníkem, světly a výfukem zakomponovaným do zadního nárazníku mnohem agresivněji. Na atraktivnosti a zajímavosti vozu přidávají i dveře, které se u 12ti válcových modelů Lamborghini vyklápí nahoru. Objem motoru: 6 496 cm₃ / 12-ti válec /
Maximální výkon:  471kW ( 640k ) při 8000 otáčkách
Maximální kroutivý moment: 660Nm při 6000 otáčkách
Kompresní poměr: 11:1
Maximální rychlost: 340 km/h   Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder

V roce 2008 bylo v Ženevě odhaleno faceliftované kupé Lamborghini Gallardo LP 560-4, na podzim téhož roku byl představen i modernizovaný Spyder. Kromě agresivnějšího designu, který v mnohém připomíná Lamborghini Reventón se Gallardo dočkalo i nového motoru s vyšším výkonem. Důležité změny se dotkly přední části vozu. Příď se zašpičatila, změnily se typické nasávací otvory vzduchu a na přední světlomety byla použita kombinace LED a xenonu. Zadní světlomety přestaly zasahovat přes horní část kapoty a změnil se i vývod horkého vzduchu pod nimi. Designové změny zadních partií měly vést k optickému snížení vozu. Téměř nezměněn zůstal interiér, kde byly upraveny budíky a mírné změny doznaly i ovládací přepínače. Rozšířila se paleta jemných kůží čalounění.
Objem motoru: 5 204 cm₃ / 10-ti válec /
Maximální výkon:  412kW ( 560k )
Maximální kroutivý moment: 540Nm
Kompresní poměr:
Maximální rychlost: 325 km/h     Lamborghini Praha

Freyova 95
190 00 Praha 9 – Vysočany
tel.: +420 266 177 715
fax: +420 283 893 006
www.lamborghini-praha.com
Lamborghini
Přiložené soubory
Lamborghini Praha Auto-Exner
Telefon:
+420266177715
www.lamborghini-praha.com
Lamborghini Praha Auto-Exner je prvním oficiálním dealerstvím této proslulé italské automobilky na území střední a východní Evropy. Naším cílem je zákazníkům nabídnout dokonalé služby, exklusivní produkty a dlouhodobé partnerství. Se stoprocentní podporou mateřské továrny v San‘t Agata Bolognese Vám garantujeme nejenom získání neobyčejných vozů Lamborghini, ale také profesionální servisní služby a přístup.