Privat Banka

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeVýjimečná jako Vy

Privatbanka se specializuje na poskytování služeb privátního bankovnictví. Naše specializace vytváří předpoklady pro vysoce individuální přístup a nabídku na míru šitých finančních řešení pro náročnou klientelu.   Naše hodnoty Privátní bankovnictví vnímáme jako poslání a požadavky našich klientů jako výzvu. Dodržujeme zásady a hodnoty, které považujeme při své práci a komunikaci s privátním klientem za důležité.   Individuální přístup Naši klienti jsou výrazné osobnosti s odlišnými finančními očekáváními a potřebami. Respektujeme jejich status a k jejich požadavkům přistupujeme individuálně. Investiční strategii navrhujeme až po důkladném přezkoumání preferencí, očekávaných cílů klienta a jeho vztahu k riziku. Dbáme na to, aby měl klient stálý přehled o způsobech a nástrojích, kterými jsou jeho finance zhodnocovány.    Diskrétnost Diskrétnost chápeme jako jeden z hlavních atributů služeb privátního bankovnictví. Zachovávání důvěrných informací považujeme za absolutní samozřejmost.   Inovativnost Pro naše klienty stále hledáme nové investiční možnosti. Přicházíme s kreativními řešeními a inovativními návrhy. Snažíme se dosáhnout maximální spokojenosti klientů s našimi finančními řešeními.   Flexibilita Našim klientům vycházíme maximálně vstříc. Pohotově reagujeme na požadavky klienta a v nejkratším možném čase vytváříme požadované návrhy řešení.
Privat banka
Privat Banka