Mamba Air

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeFirma MAMBA-AIR,s.r.o. je výhradním dovozcem ultralehkých vrtulníků CH-7 Kompress italské výroby pro Českou republiku, Slovensko a Polsko. Nejen že se zde tyto vrtulníky kompletují, ale přímo zde se nachází i certifikovaný servis.

CH-7 Kompress je dvoumístný ultralehký vrtulník určený pro sportovní a rekreační létání, svou pořizovací cenou a provozními náklady patří mezi dosažitelné cíle.

Firma provádí rovněž výcvik pilotů a nabízí "kompletní balíček", v praxi to znamená, kdo si objedná vrtulník, začíná zároveň výcvik. Důvodem je to, že vlastníci vrtulníku své "hračky" nepůjčují.
  MAMBA AIR s.r.o dováží, kompletuje a uvádí do provozu vrtulníky CH-7 KOMPRESS již 10 let. Za tuto dobu jsme nasbírali obrovské množství zkušeností s tímto typem vrtulníku. Není žádným experimentem, ale světově uznávaným továrním strojem, schopným opravdu bezpečně létat, stejně dobře jako velké vrtulníky. Možná nevíte, že vlastnit a provozovat malý soukromý ultralehký vrtulník v České Republice je velice jednoduché.

Staňte se pilotem vlastního vrtulníku a objevte novou dimenzi vašeho života.MAMBA AIR s.r.o vám jej postaví, naučí vás létat a zajistí vám všechny služby spojené s jeho provozem.50 prodaných vrtulníků a uvedených do provozu firmou MAMBA AIR s.r.o hovoří za vše.
Jsme schopni vám kdykoliv odpovědět na vaše otázky a rádi vás přivítáme ve výrobním, servisním a výcvikovém vrtulníkovém centru na letišti v Bohuňovicích u Olomouce.
Mamba air
MAMBA AIR s.r.o