Bentley

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeBentley Praha je od října roku 2004 jediným servisem pro značku Bentley v České Republice, v roce 2009 získala společnost Bentley Praha i plnou prodejní licenci a zařadila se tak do prodejní sítě Bentley.   Bentley Continental Flying Spur Speed skvostná, prostorná, čtyřdveřová limuzína s duší vysoce výkonného kupé. Svými unikátními rysy vytříbeného designu Bentley, perfektním zpracováním a nezapomenutelnou jízdní dynamikou, Vás nenechá ani na chvíli pochybovat, že řídíte pravé Bentley.  Continantal Flying Spur Speed je dalším pokračovatelem pokrevní linie sportovních vozů třídy Grand Tourers s nezaměnitelným stylem, který je vhodný jak pro jízdu do divadla tak pro cestu na obchodní jednání.
  Objem motoru: 5998cc / 12 válců / biturbo
Maximální výkon:  600bhp / 449kW / 610PS @ 6000rpm
Maximální kroutivý moment: 650Nm, 479 Ib-ft @ 1600rpm
Kompresní poměr: 9,0:1
Maximální rychlost: 312 km/h   Bentley Continantal Supersports Nové Bentley je supersportovní auto, které kombinuje extremní sílu s pokrokovou technologií FLEXFUEL, která umožňuje spalování paliva E85. Nový design exteriéru spolu s redukcí váhy o 100kg, umožňují tomuto vozu dosažení extrémního zrychlení a vysoké rychlosti. Nic z toho však není na úkor kvality a pohodlné jízdy, které jsou synonymem značky Bentley.   Objem motoru: 5998cc / 12 válců / biturbo
Maximální výkon: Speed 600bhp / 463kW / 630PS @ 6000rpm
Maximální kroutivý moment: 800Nm, 589 Ib-ft @ 2000rpm
Kompresní poměr: 9,0:1
Maximální rychlost: 329 km/h
Bentley Continental Supersports = nejrychlejší a nejsilnější Bentley všech dob.
    Bentley Praha Freyova 95
190 00 Praha 9 – Vysočany