Vyhlášení soutěže - Turistické pasy

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeV rámci projektu 'Poznejte Drahanskou vrchovinu' , který je spolufinancován Evropskou unií a Jihomoravským krajem vznikly Turistické pasy. V souvislosti s nimi vyhlašuje mikroregion'Drahanská vrchovina' soutěž pro návštěvníky mikroregionu. Podmínky soutěže: Návštěvníci mikroregionu 'Drahanská vrchovina', kteří získají razítka ze všech 12 obcí mikroregionu a odešlou turistický pas poštou nebo ho odevzdají osobně na TIC v obci Luleč, budou zařazeni do slosování o hodnotné ceny. Za každou správnou odpověď na otázku, týkající se obce, získá soutěžící razítko obce a propagační materiály. Trvání soutěže: od 1.ledna 2009 do 31.srpna 2009 Vyhodnocení soutěže proběhne v září 2009.Místo a datum vyhodnocení soutěže budou upřesněny na stránkách mikroregionu: www.drahanska-vrchovina.cz Turistické pasy si mohou zájemci vyzvednout na všech 12 Obecních úřadech obcí mikroregionu, v Turistickém informačním centru v Lulči a také na ostatních TIC v Jihomoravském kraji.
Turistické pasy
Drahanská vrchovina - turistické pasy