Soutěž nejhezčí turistickou pohlednici České republiky pro rok 2010

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeRegiontour BVV, Asociace turistických informačních center České republiky, Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism , Český Rozhlas, Klub českých turistů, Oborová zdravotní pojišťovna, Deníky Bohemia, časopis Turista a Pohádkové království o.s. pořádají v rámci veletrhu REGIONTOUR 2010 XIII. ročník soutěže O nejhezčí turistickou pohlednici České republiky pro rok 2010 I. Soutěžní pohlednice zašlou: a) Střediska A.T.I.C. ČR, města, regiony apod. na níže uvedenou adresu od 1. do 31. 12. 2009. U pohlednic musí být garantován souhlas autora s jejich prezentací v tisku a na internetu v případě umístění do 20. místa. b) Autoři pohlednic se mohou přímo zúčastnit celostátního kola zasláním maximálně dvou druhů pohlednic po třech kusech na níže uvedenou adresu od 1. do 31. 12. 2009. Autor zasláním pohlednic souhlasí s prezentací v tisku a na internetu v případě umístění do 20. místa. II. Soutěžní díla se nevracejí. III. Místo konání hodnocení: u hlavního podia v rámci veletrhu REGIONTOUR, BVV. IV. Hlasování proběhne v prvních dvou dnech výstavy Regiontour 14. – 15. 1. 2010, udělují se tato ocenění: - Cena veřejnosti, 1. – 3. místo - Cena odborné poroty složené ze zástupců pořadatelů, 1. – 3. místo V. Vyhlášení výsledků proběhne na hlavním podiu v sobotu 16. 1. 2010. VI. Těmito propozicemi Vás žádáme o spolupráci a spoluúčast. Adresa pořadatele - informace: Pohádkové království o.s. nám. Přemysla Otakara II. č. 21, 370 01 Č. Budějovice, tel. fax: 386 352 589 e-mail: mapcentrum@vol.cz, www.pohadkovekralovstvi.cz Na této adrese bude 10 vítězných pohlednic ČR vystaveno v turistické sezóně 2010.
Pohádkové království o.s.
mapcentrum@vol.cz