Scuderia Praha

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeScuderia Praha nabízí tu nejvyšší úroveň péče o zákazníky ve všech oblastech své činnosti, takže se neustále snažíme nabízet i kvalitní služby. Vždy nás potěší hovořit s našimi zákazníky, ať již osobně nebo telefonicky. V každém případě si můžete být jisti přátelským přijetím.

Ferrari California

je vůz přinášející výjimečné inovace, jehož filozofie se inspirovala charakterem a emocemi skvělých Ferrari minulosti - 250 California 1957. Nádherný elegantní vůz s otevřenou střechou navržený pro okruhy se v průběhu let stal symbolem nejenom sportovního ducha a výkonu, ale také exkluzivity, jedinečného zpracování a sofistikovanosti. Nově vůz se zařazuje do rodiny osmiválcových Ferrari, kterou převážně tvoří velmi výkonné sportovní modely. Zároveň se také zařazuje po bok vlajkové lodi 612 Scaglietti v segmentu vozů Grand Tourer. Ferrari California je vozem, který má závodní okruhy ve své DNA. Přináší extrémní množství inovací a více než naplní očekávání našich nejnáročnějších klientů. Nabízí dech beroucí zážitky z jízdy a zábavu za volantem kombinované s mimořádnou univerzálností použití a vnitřním komfortem. Je nabízen pouze v provedení s pevnou skládací střechou, volit lze z dvoumístného provedení s tradiční lavicí vzadu, nebo z verze 2+, která umožňuje posazení jednoho či dvou pasažérů vzadu. V souladu s tradicí Ferrari je také tento model našlapaný novými technologiemi. K pevné skládací střeše a již zmíněnému konceptu 2+ je třeba přidat nově osmiválec s přímým vstřikováním, sedmirychlostní převodovku s ovládáním na volantu ve stylu F1 spojenou s novou dvojitou spojkou, nově systém zavěšení kol (lichoběžníková ramena vpředu a multilink vzadu), nově upravený F1 Trac systém pro kontrolu prokluzu a karbon keramické brzdy (CCM) Brembo ve standardu (poslední položka platí pro všechny aktuální modely Ferrari).

Maserati GranTurismo S Automatic
je navržen pro řidiče, kteří hledají ryzí vůz ve třídě granturismo. Toto kupé Maserati nabízí výkon, zážitky za volantem a ve precizně zpracovaném interiéru je dost míst pro čtyři dospělé. Různé verze Maserati GranTurismo mohou být využívány denně, ale i přitom nabízejí nejnovější prvky pro sportovní výkony. V modelu GranTurismo S Automatic je zakomponována vítězná kombinace. Vůz je osazený výkonným osmiválcem objemu 4,7 litru, který disponuje výkonem 440 koní, a automatickou šestirychlostní převodovku pro ničím nerušenou jízdu. Větší kroutící moment, nejvíce citelný v nižší a středních otáčkách, společně s šestirychlostní automatickou převodovkou dodává vozu skutečných charakter vozu GT. O brzdy se stará stejně jako u GranTurismo S Brembo. Šestipístkové brzdiče vpředu pracují ještě lépe díky diskům ze slitiny oceli a hliníku zaručující stabilní výkonnost i při vysokých provozních teplotách. Pohodlí na palubě dosahuje vrcholu se systémem Skyhook, který automaticky nastavuje tuhost podle podmínek na silnici.

Maserati Quattroporte Sport GT S
přináší nejlepší kombinací luxusní limuzíny a výkonného vozu, který kdy Maserati vyrobilo. Přepracované linie zahrnují mimo jiné přední masku a nové ráfky kol, o sportovní jízdu se starají sportovní tlumiče, díky kterým je přední část vozu tvrdší o 30% a zadní o 10%. Světlá výška byla snížena o 10 mm vpředu a 25 mm vzadu. Uvnitř vozu je nový interiér využívající nové materiály. Limuzína, která získala nejvíce mezinárodních ocenění, odhaluje svoji sportovní tvář. Nový osmiválcový motor dokáže nabídnout 440 koňských sil při 7000 ot./min. a maximální kroutící moment dosahuje hodnoty 490 Nm při 4750 ot./min. To vše září ve voze, který překoná še, co bylo před ním.
Přiložené soubory
www.ScuderiaPraha.cz