OPRAVDOVÁ REVOLUCE V DESIGNU NÁBYTKU

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzePremiérově v České republice představíme naprosto unikátní projekt kancelářského nábytku, kterou předložil světu mezinárodně uznávaný návrhář Karim Rashid ve spolupráci s přední italskou nábytkářskou firmou Della Rovere. Extravagantní aerodynamický design stolů UNO + ZERO vychází svým pojetím z linií automobilového průmyslu, kde čerpá inspiraci a odkazuje na to nejlepší z vývojových modelů. Po svém uvedení na loňském veletrhu v Miláně, kde kolekce vzbudila oprávněný rozruch, je stále častěji využívána předními architekty a excentrickými jedinci k vyšperkování těch nejúžasnějších kanceláří, ateliérů a domácích pracoven. Zákazníci z Evropy, Saudské Arábie, USA nebo Ruska – ti všichni si užívají neskutečných tvarů a materiálového zpracování tohoto výjimečného výrobku. Samotný konstrukční vývoj trval, tak jako u karosérie automobilu, řadu měsíců – bylo zničeno mnoho prototypů, než z výroby povstal skutečně dokonalý a stabilní stůl ušlechtilého tvaru na kobrovité podnoži, opticky popírající principy gravitace. Italský design vždy udával tempo a směr ve vývoji estetického vnímání hodnot a nezměrná vůle ženoucí vpřed nábytkářské vizionáře dala zelenou nevídanému výrobku, který je navíc přetaven do sériové výroby ve škále nejrůznějších barev. Vévodí samozřejmě luxusní černá, sněhově bílá, zářivě zlatá ale i třeba duhová, nebo provedení v klubových barvách. Autor konceptu Karim Rashid je neskutečně nadaný, zkušený a především všestranný designér spolupracující s významnými klienty, jako jsou Prada, Giorgio Armani, Foscarini, Guzzini, Zanotta, Estee Lauder, Issey Miyake. Během let získal řadu ocenění a více než 70 objektů z jeho produkce je stálou součástí sbírek muzeí a galerií po celém světě. Italský výrobce Della Rovere, pro kterého je tato kolekce navržena, je dnes opravdovým lídrem na poli kancelářského nábytku. Vděčí za to především práci svých architektů a designérů, kteří jsou vždy schopni vytvořit inteligentní a inovativní řešení i pro tu nejnáročnější klientelu. Tuto prestižní kolekci prezentujeme jako revoluci v koncepci kancelářského života. Použité prvky z plastů dnes již naprosto přirozeně obklopují člověka a tak pozitivně ovlivňují jeho pohodu i v pracovním prostředí. Kromě této extravagantní kolekce je v naší nabídce i několik velmi luxusních řad nábytku pro interiéry vedoucích pracovníků, zasedací sály, vstupní haly a recepce. Reprezentativní interiéry se pro nás staly v posledních letech posláním – tradiční italský design v součinnosti s nejprogresivnějším technologickým zpracováním – to je naše jedinečná přednost, pro kterou se již více než 15 let těšíme oblibě i na našem českém trhu.
Della Rovere
INPHA s.r.o. - DELLA ROVERE