Dopřejte si luxus odpočinku … USSPA

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeRelaxace, odpočinek, masáž, regenerace sil fyzických i duševních… Prostřednictvím různých sestav vodní i vzduchové masáže v příjemně teplé vodě spa dosáhnete dokonalého uvolnění. Dopřejte si své vlastní wellness centrum a užívejte si se svými blízkými plavání i hydroterapii po celý rok. Záleží jen na vás, jestli si budete koupání v teplé lázni užívat pod širým nebem nebo třeba v zimní zahradě. Spa jsou navíc nenáročné na provoz i údržbu. Starosti hoďte za hlavu a nechte se hýčkat! Pro masážní bazény prvního českého výrobce spa, společnosti USSPA, s.r.o. je typický výjimečný a přitom funkční design a vysoká kvalita. Luxusní řada vířivek Universum Spa vám nabízí komplexní hydroterapii. Masážní bazény, nebo-li spa, jsou tvořeny akrylátovou skořepinou tvarovanou do různých sestav křesílek a lehátek. Ergonomický tvar zajišťuje správnou polohu těla při hydroterapii i dostatečný komfort při plném obsazení spa. Každé z míst disponuje specifickou, samostatně regulovatelnou sestavou masážních trysek pro optimální relaxaci. Ve spa tedy pohodlně odpočíváte vleže nebo vsedě a necháváte se masírovat cílenými vodními proudy a tisíci vodních bublinek. Plavecká Swim Spa XL a hydromasážní Combi Spa jsou na sobě nezávislé a přesto se skvěle doplňují. Regulovatelný protiproud ve Swim Spa XL umožňuje rekreační i kondiční plavání, Combi Spa nabízí plnohodnotnou masáž v pohodlných křesílkách. Unikátní set tvoří dokonalou relaxační zónu s nenáročným provozem, snadnou údržbou a bez nutnosti dalšího zastřešení. Rodinná firma USSPA, s.r.o., vyrábí komplexní sortiment od luxusních rodinných spa, přes plavecké Swim Spa, až po vířivky do komerčních provozů. Samozřejmostí je profesionální servis a individuální přístup k zákazníkovi. USSPA exportuje do více než 20 zemí světa. Veškeré produkty, tedy 19 modelů spa, si můžete prohlédnout a některé i vyzkoušet v designových showroomech v sídle firmy v Dolní Dobrouči nebo v Zelenči u Prahy. Vysokou kvalitou, profesionálním přístupem a výjimečným designem USSPA neustále upevňuje své vedoucí postavení na trhu. Každý rok přichází s dalšími inovacemi, je držitelem certifikátů kvality i řady ocenění a také patentů. Více informací na: www.usspa.cz
Luxusní řada vířivek Universum Spa
USSPA, s.r.o.