Novinky komunální techniky z portfolia Strom Praha

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeŘadu novinek z oblasti komunální techniky představí na veletrhu URBIS TECHNOLOGIE firma Strom Praha a.s., která je výhradním dovozcem zemědělské, komunální, zahradní a golfové techniky amerického výrobce John Deere do ČR.

Ve své expozici bude prezentovat komunální traktory pro úklid obcí, komunální žací stroje pro sečení velkých ploch i  zahradní stroje (sekačky a zahradní a parkové traktory).  Nebudou chybět také profesionální ruční sekačky, jež jsou vybaveny antivibračním systémem rukojetí, turbínou pro lepší sběr trávy a dalšími vymoženostmi.

„Pro letošní rok máme v segmentu komunální techniky několik novinek. Jedná se o např. ruční sekačku JX90CB. Ta má kromě již výše zmiňovaných předností i ochranný rám motoru, který chrání sekačku před poškozením při sečení kolem stromů a jiných překážek, dále je vybavena velkou nádrží paliva pro dlouhou výdrž apod.,“ uvedl ing. Jan Šípek, vedoucí importního oddělení C&CE. Další novinkou je parkový traktor X749 s dieselovým motorem. Traktor lze využít jako univerzální nosič nářadí. Má vynikající manévrovatelnost, díky oběma natáčecím nápravám s ním totiž lze zatáčet všemi 4 koly.

Premiéru bude mít také zahradní traktor X130R, což je traktor se středovým výhozem a sběrným košem ve standardní výbavě za rozumnou cenu. Hodí se zejména pro menší obce a sekání obecních ploch. „Pro sečení rozlehlých rovinatých pozemků máme nový stroj s označením Eztrak - Z425, což je žací stroj, který velmi rychle poseká rozlehlé plochy a je možné s ním mulčovat i sbírat. Pro úklid obce nabízíme příslušenství ke komunálním traktorům jako jsou radlice, rozmetadla, kartáče a další. Vše od německého výrobce značky MATEV,“ dodal ing. Šípek.

Společnost Strom Praha a.s. se představí na veletrhu URBIS TECHNOLOGIE v Brně, který proběhne ve dnech 25.5 - 27.5. 2010.

Ruční sekačka John Deere JX90CB
Strom Praha a.s.