Eurom SmartTrailer: Vysokotlaký čistící přívěs

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeNa současném evropském trhu je velký požadavek na vysokotlaké čistící stroje, které dokáží sladit kompatnost s velmi příznivou cenou. Eurom uvádí na trh nejkompaktnější a cenově nejvýhodnější vysokotlaký přívěs. Nový Eurom SmartTrailer nabízí kombinaci vysoké užitné hodnoty a spolehlivosti. Ideální stroj pro kanalizační firmy, instalatéry a městské komunální služby.

Eurom SmartTrailer je ideální pro odblokování a čištění domovních přípojek a hlavních kanalizačních řádů až do průměru 300 mm. Stroj je take vhodný pro čištění fasád, povrchů a odpadů. Přívěs může být dokonce používán pro odstraňování graffitů.

Přívěs se svojí délkou 2,75 m ( včetně tažného oje) a šířkou pouze 1,24 m je svojí konstrukcí velmi kompaktní. Ideální pro používání v těžko dostupných místech, jako například centra měst a parkovací plochy. Další výhodou přívěsu je bezproblémové parkování na jakémkoli místě.Nízké těžiště přívěsu zajišťuje vynikající jizdní vlastnosti a to s prázdnou i s plnou vodní nádrží. Dokonce s plnou vodní nádrží o obsahu 400 l zůstává celková hmotnost přívěsu pod 750 kg a je možné táhnout přívěs s běžným řiďičským oprávněním kategorie B.

Eurom SmartTrailer je víceúčelový stroj. Může být používán pro velký rozsah činností. Od čištění kanalizace a odpadů až po čištění povrchů náměstí a ploch, mostů, dopravních značek, laviček,apod. Obsluha tohoto přívěsu je vyjímečně jednoduchá. Tato vlastnost stroje nabízí pracovníkům obsluhovat a provozovat stroj okamžitě. Eurom  Smart Trailer vyžaduje pouze velmi jednoduchý servis. Vzhledem k vysoké kvalitě motorů B&S a vysokotlakých čerpadel Speck je tento servis minimální. Provedení základního servisu je  velmi snadné vzhledem k přístupu k motorové části, který je zajištěn odklopením přední kapoty ve velkém úhlu.

Společnost Eurom Koks Group se představí na veletrhu Watenvi v Brně, který proběhne ve dnech 25. - 27.5.2010.
Eurom SmartTrailer: Vysokotlaký čistící přívěs
Eurom Koks Group