Veletrhy STYL a KABO s exotickou vůní Indie

Mezinárodní veletrhy STYL a KABO budou mít v srpnu významnou účast výrobců textilu z Indie. Na ploše 150 m2 se představí 15 indických firem se specializací na dámskou a pánskou konfekci, vč. doplňků.
Indie má silnou tradici v textilním průmyslu, vlastní zdroje bavlny a trvale rostoucí trh s konfekcí. Již dnes Indie v rámci tohoto objemu ročně vyváží do České republiky textil v hodnotě 9.71 mil. USD
Nadstandardní zastoupení indických firem je výsledkem spolupráce společnosti Veletrhy Brno a.s. a agentury pro podporu exportu konfekce AEPC (Apparel Export Promotion Council).
Na srpnovém veletrhu STYL se v pavilonu V na ploše představí textilní firmy nabízející speciálně pro evropský trh navrženou a koncovými zákazníky vyhledávanou módu. Mezi vystavovaným sortimentem maloobchodníci naleznou džíny, svetry, blůzky, trička, ale také šaty, saka, košile, nebo i pyžama a kabelky. V expozicích budou firmy zastupovat jejich majitelé nebo většinoví akcionáři pro okamžité, efektivní a flexibilní obchodní jednání. Velkou výhodou zústává, že tito vystavovatelé nejsou nováčky v oboru, ale mají již několikaleté zkušenosti s vývozem zboží do USA, Japonska, Evropy, Ruska, Austrálie, Saudské Arábie, Jižní Afriky atd. Navíc tyto vystavující indické firmy v současné chvíli dodávají zboží do světoznámých obchodních řetězců či šijí pro globální módní značky jakými jsou: Wal-mart, Kohl’s, Macy, Indiska, Next, Tommy Hilfiger či Tesco.

Návštěvníci z řad maloobchodníků si mohou schůzku se zástupci prezentovaných firem domluvit u Ing. Františka Nečase na telefonním čísle 541 158 276 nebo emailove adrese fnecas@bvv.cz Tlumočníci do českého jazyka budou přítomni po celou dobu konání veletrhu STYL přímo na stáncích indických firem! Taktéž majitelé obchodů nemusejí mít strach, že by indičtí partneři očekávali objem zakázek za miliony korun. Díky znalosti středoevropského trhu jsou ochotni akceptovat i maloseriové objednávky.

Veletrhy Brno a.s.
fnecas@bvv.cz