Wellness hotel Rezidence Ambra Luhačovice****

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeWellness hotel Rezidence Ambra Luhačovice****

Ubytování:

Ubytovací kapacita - 116 základních lůžek s možností přistýlek
Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky, dvoulůžkové apartmány s možností až 3 přistýlek, bezbariérový apartmán

Vybavení pokojů:

Koupelna se sprchovým koutem, některé apartmány s vanou, WC, balkony ( kromě 5. etáže ), TV, připojení k internetu, telefon, lednička s minibarem, zabudovaný vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránka

Stravování:

Restaurace s kapacitou 100 míst, lobby bar, letní terasa – celodenní provoz
Snídaně a večeře se podávají formou rautu, na přání je možná plná penze. Na základě domluvy je možné připravit diabetickou, vegetariánskou a bezlepkovou stravu.
K dispozici je nutriční terapeut pro konzultace týkající se stravovacích návyků, doporučení vhodné stravy či pitné kúry.

Balneoprovoz Centrum vitality:

hotelový bazén s protiproudy 13 x 7,5 m a whirlpool – celodenní využívání ZDARMA v ceně ubytování. Široká nabídka procedur - koupele, masáže, zábaly, oxygenoterapie, aromaterapie, infra-sauna, vana s magnetickým polem, světelnou terapií a muzikoterapií, lávové kameny, pivní koupel, lymfatická a podtlaková masáž - nabídku procedur průběžně doplňujeme o zajímavé novinky. Zajistíme odbornou konzultaci s lékařem při výběru vhodných procedur a pohybových aktivit.

Nabídka pro firmy, instituce, organizace

Rezidence Ambra má vhodné podmínky pro pořádání vzdělávacích kurzů, prezentací či porad. Nabízí možnost pronájmu prostor pro menší a střední akce včetně jejich kompletního zajištění technikou a službami. Pracovní část lze doplnit relaxací v Centru vitality.

Aktivity pro volný čas:

V ubytovací části hotelu jsou k dispozici – dětský koutek, kulečník, elektronické šipky, stolní fotbal, stolní tenis, možnost zapůjčení horských kol, Nordic walking holí a tradičních společenských her ( karty, pexesa, kostky, soubor her ).

Parkování:

K dispozici je 50 parkovacích míst z toho 10 v podzemní garáži.
Stání v podzemní garáži je zpoplatněno – 50,- Kč/noc.

Kontakty:

Rezidence Ambra a.s.
Solné 1055
763 26 Luhačovice

Tel.: 577 154 154, 577 154 111
e-mail: recepce@hotel-ambra.cz, rezervace@hotel-ambra.cz
www.hotel-ambra.cz
Wellness hotel Rezidence Ambra Luhačovice****
Rezidence Ambra a.s
recepce@hotel-ambra.cz
Telefon:
www.hotel-ambra.cz
Wellness hotel Rezidence Ambra Luhačovice**** je moderně vybavené zařízení s celoročním provozem, které nabízí velmi kvalitní ubytování v nadstandardně prostorných pokojích, výbornou kuchyni s bohatým výběrem jídel a relaxaci v Centru vitality. Hotel najdete v klidném prostředí u lesa asi 450 m od centra lázeňského městečka. Oblibu u klientů si získal klidem, pohodou a přátelskou atmosférou. V základní nabídce služeb jsou wellness pobyty, hotelové ubytování, vzdělávací a prezentační firemní pobyty a individuální i skupinové programy sestavené na přání.