Packaging Live na strojírenském veletrhu

Balící linka v provozu neboli Packaging Live, úspěšný projekt z letošního veletrhu SALIMA/EMBAX, bude mít své tématické pokračování. Na mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně se představí návštěvníkům v logistickém pavilonu G2. Na ploše kolem 400 čtverečních metrů bude sestaven prototyp výrobní balicí linky, který bude několikrát denně spuštěn do provozu s výkladem moderátora. K vidění bude kusové a skupinové balení strojírenských výrobků, proces značení, automatizace, identifikace čárových kódů až po paletizaci a následnou fiktivní deportaci palety zboží na místo určení. Jednotlivé technologie a komponenty dodají renomované české a zahraniční firmy, jako například Technology, ONDRÁŠEK INK-JET SYSTEM, Mašek – balicí stroje, Albertina Trading, Gaben, Robotic SK a nová RFID laboratoř při Vysoké škole báňské. Mezi novými partnery bude švýcarská firma STS, dále firmy MAXITECH, Fabory CZ, WANZL, STILL, PENTA-servis, THIMM či Mercedes. Organizátorem jsou Veletrhy Brno a.s. a agentura EQUICom.

Packaging Live
Veletrhy Brno a.s.