Spol. Lepíky se na trhu prosazuje kvalitou, cenou i zkušenostmi v oblasti lepení

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeNové multifunkční lepíky® DotFix® s popisem v češtině dle předpisů EU, minipaky Glue Dots® pro lepení fotografií, vizitek,vzorníků pro domácí či kancelářské využití, ekonomické pěnové pásky v nejvyšší kvalitě a sprejová lepidla poprvé představí na veletrhu EMBAX 2010 pražská firma Lepíky s.r.o. „K opětovné presentaci firmy na veletrhu v Brně jsme se rozhodli, protože chceme představit nové výrobky široké odborné veřejnosti. Máme co nabídnout a nechceme porušit tradici účasti. Předchozí prezentace nám přinesly v průměru 80 nových kontaktů z každé výstavy, z toho jich část přinesla nové projekty, které převýšily náklady na veletržní účast,“ uvedl Ing. František Šípal, ředitel vývoje společnosti.

Ve své expozici v pavilonu F, stánek 64, bude firma Lepíky také prezentovat řadu produktů ze svého širokého výrobního sortimentu, například multifukční lepící body Dotfix®, Fastfixers® a Glue Dots® vhodné pro vlepování příloh do novin, lepení vzorků, rozesílání platebních karet, VIP vstupenek apod. Dále představí lepící pásky permanentní i non permové pro mnohonásobně rozebíratelné nalepení, výseky ze suchých zipů pro výrobu krabiček a pořadačů nebo pěnové středy pro fixaci CD. Nebudou chybět sprejová lepidla pro designéry, samolepící eurozávěsy a odlepič pro odstraňování zbytků pásek a lepidel.

Podle Šípala se společnosti Lepíky současná ekonomická recese nedotkla, naopak zvýšila odbyt svých produktů. „V období krize nás oslovilo mnoho zákazníků, kteří si nemohou kupovat předražené produkty od globálních koncernů, jež se snaží si rozdělit trh a diktovat ceny. Stále zvyšujeme počet spokojených zákazníků, kteří využívají našich zkušeností v oblasti lepení a lepících materiálů ke snížení nákladů i zvýšení produktivity, a tím ke zlepšení vlastní konkurenceschopnosti,“ doplnil Šípal. Společnost Lepíky s.r.o. byla založena v roce 2006, když navázala na činnost svého zakladatele, chemika, který začínal ve sklepě v roce 2003. V současné době ve své nové provozovně v Praze-Běchovicích vyrábí lepící pásky, lepíky® a různé chemické přípravky.
Lepiky logo
Lepíky s.r.o.