Originální prezentace kávy na výstavě Fórum kuchyní

Návštěvníci budou moci na výstavě Fórum kuchyní ochutnat novinku, a to kávu se speciální přípravou Grower´s cup.
Jde o revoluční vynález nabízející milovníkům kávy novou alternativu k tradičnímu kávovaru a kávovým French Press konvičkám. Nejde o nový stroj nebo nádobí, ale o geniální spojení obalového designu a vlastností té nejšpičkovější kávy. Grower´s Cup je sáček s překapávací fází uvnitř, do něhož nalijete horkou vodu a za moment si můžete vychutnat šálek lahodné kávy.

Během výstavy Fórum kuchyní budete mít možnost „originální kávu Grower´s Cup“ ochutnat, ale nebude to tak snadné, jako bývají všechny ostatní prezentační ochutnávky. Na veletrhu se setkáte s týmem Grower´s Cup, Agentem Kávou, který ví o Grower´s Cup úplně vše, Agentem Hotwaterem, co nepokazí žádnou akci a Agentkou Cukřenkou, která pro Vás bude tou nejdůležitější. Bez jejího cukříku se Vám totiž kávy od Agenta Kávy nedostane. Více informací na www.originalnikava.cz.

originální s.r.o.
info@growerscup.cz