ICT Unie představí na INVEX Foru Strategii ICT průmyslu v České Republice

Ing. Svatoslav Novák, prezident ICT Unie, Sdružení pro informační technologie a telekomunikace, odprezentuje v rámci svého vystoupení na INVEX Foru základní programový dokument ICT Unie Strategie ICT průmyslu v ČR.

Dokument je zaměřen na rozpoznání kritických míst a navržení opatření k jejich eliminaci. Kritickým místem se pro tento účel rozumí jakákoliv nedostatečná, nebo nesprávně cílená činnost nebo nedostatečný zdroj, které ve svém důsledku omezují buď již existující potenciál ICT průmyslu, nebo omezují další jeho růst. Autoři předpokládají, že návrhy řešení lze použít jak pro návrh příslušných procesů zajišťujících vhodné služby, tak pro normativní zastřešení těchto procesů legislativními opatřeními.

ICT Unie o.s.
ictu@ictu.cz
Telefon:
www.ictu.cz
ICT UNIE je profesní sdružení 80 firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací, dalších podnikatelských a vzdělávacích subjektů, jehož cílem je zvýšit vnímání důležitosti zavádění a využívání moderních informačních technologií ve společnosti, včetně vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných sítí elektronických komunikací v České republice, jako nezbytného předpokladu pro vytváření informační společnosti. Sdružení navazuje ve své činnosti na cíle Sdružení pro informační společnost (SPIS) a Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS).