Vulkan a.s.

Spoločnosť Vulkan a.s. je popredným európskym výrobcom gumovej obuvi v Európe. Cieľom našej účasti na výstave Interprotec je ohlásiť come-back značky Novesta, ktorú naša spoločnosť v tomto roku získala a predstaviť pod touto značkou kolekciu pracovnej a bezpečnostnej obuvi. V spolupráci s dizajn centrom Inspire-Design, ktoré je súčasťou našej spoločnosti, plánuje Vulkan a.s. v blízkej budúcnosti obnoviť výrobu celého produktového sortimentu Novesta a pod touto značkou vyrábať aj svoje vlastné modely, ktoré boli doteraz vyrábané pod značkou Vulkan. Chceme a potrebujeme počuť názor na našu prácu od odbornej ako aj laickej verejnosti, a zároveň by sme chceli našimi projektami upútať pozornosť našich potenciálnych distribútorov.

Vystavovaná novinka:
Aktuálna kolekcia pracovného modelu Novesta- základný, s nádstavcom goliera a s praktickým uťahovaním v podkolennej časti. Komfortný pracovný model sa vyznačuje celo-gumovým zvrškom, zateplenou podšívkou a praktickou vkladacou stielkou. Topánka je pre zvýšenie bezpečnosti pri práci charakteristická protišmykovou podrážkou a vonkajšími bezpečnostnými prvkami ako sú reflexný pásik a kontrastná farebná kombinácia čiernej a žltej.

Vulkan
Přiložené soubory
Vulkan a.s.
Spoločnosť Vulkan a.s. je popredným európskym výrobcom gumovej obuvi v Európe.