TONI&GUY – hlavní partner doprovodného programu veletrhů STYL KABO

Už potřetí zdobí hlavy modelů a modelek na módních přehlídkách veletrhů STYL a KABO kreace stylistů salonu TONI&GUY Brno. Tato mezinárodní kadeřnická síť je jednou z nejprogresivnějších módních autorit už několik desetiletí a jejich účesy udávají trendy například na legendárním londýnském FASHION WEEKU.

Filosofie značky klade důraz na vysokou kvalitu střihu a stylingu, na londýnské Akademii TONI&GUY se však učí i umění poskytnout klientům dokonalý servis a komfort. Kvalita je jen jedna - maximální - a ta je společná pro salony v New Yorku, Tokiu i Brně. Když svého stylistu v brněnském salonu nepotkáte, znamená to, že právě v Londýně piluje nejnovější trendy, neustálé vzdělávání je totiž další z podmínek úspěchu. A luxusní vybavení brněnského salonu hovoří za vše: jen to nejlepší je pro TONI&GUY dost dobré.

Ambasador stylu na Moravě
Pravidelnou spolupráci navázal brněnský salon s golfovým resortem Kaskáda, pro nějž zajišťuje doprovodný program u prestižních turnajů PGA TOUR i klubových či firemních utkání. Vedle toho se ovšem účastní i exkluzivních módních přehlídek (Vivienne Westwood na Pražském hradě, ELLE Style Awards) či benefičních večerů (například pro Nadaci Terezy Maxové). To jsou však jen pověstné třešničky na dortu. Stylisté a koloristky TONI&GUY přinášejí do Brna světové módní trendy, i proto jsou kadeřnické show mobilního studia salonu oblíbeným doprovodným programem prestižních společenských akcí. Není nic jednoduššího, než zvolit si je i pro Vaši firemní akci. Neméně zajímavé jsou programy pro top manažery – velkorysé firemní balíčky TONI&GUY obsahující nejen kompletní vlasovou péči, ale také SPA manikúru a pedikúru O.P.I., stylové poradenství nebo služby vizážistky.

Novinky: výhodné nabídky i Café Fratelli
V brněnském salonu zkrátka získáte dokonalý styl ve zvýhodněném balení, které obsahuje vše, co si jen můžete přát: perfektní střih na míru, barvu, která podtrhne váš temperament (koloristky pracují se špičkovými barvami značky Goldwell) a hollywoodskou manikúru a pedikúru O.P.I. Bonusem je samozřejmě také profesionální poradenství v otázkách stylu a oblékání.
Nejnověji se v duchu filosofie značky přenesete i do výsostně gurmánské sféry. Relaxovat můžete v Caffé Fratelli na Průchodní 2, v kavárně se středomořskou atmosférou, prvotřídní kávou a skvělými jídly. Pro váš nový účes bude prvním „přehlídkovým molem“.

Péče pro každý den
Dokonalý styling ale zvládnete i doma – v brněnském salonu lze koupit produkty prvotřídní vlasové kosmetiky TONI&GUY a label.m, s nimiž účes každý den snadno dotvoříte a navíc zajistíte svým vlasům optimální péči a výživu. Po letošním žhavém létě ji budou potřebovat dvojnásobně! Zkuste třebas hřejivou olejovou kúru nebo ošetřující balzám s extraktem z máty a další vlasové bomby.

TONI&GUY
TONI&GUY
www.toniandguy.cz
Kadeřnický salon TONI&GUY najdete v Brně na Radnické 9, více informací o značce hledejte na www.toniandguy.cz.