Pro děti jen to nejlepší ze 100% bavlny

Zveme všechny majitelé obchodů s dětskou módou k návštěvě stánku firmy MotherFree v pavilonu V, č. st. 303. Indická firma s více než 33letou tradicí patří mezi přední společnosti zabývající se výrobou oděvů pro děti. Na veletrhu STYL poprvé představí i široký výběr plenek společně s pohodlným, měkkým a a příjemným oblečením pro nejmenší děti do věku 3 let. Výroba oděvů je 100% šetrná k životnímu prostředí a vyrobena bez použití dětské či nucené práce.

Distributoři, velkoobchodníci a prodejci přes internet jsou vítáni!

Mother Free si dovoluje představit se Vám jako výrobce produktů pro novorozence, jako jsou například plenky, podložky, sedačky, tílka, botičky, bodíčka, osušky, župánky, prostěradla a pokrývky do postýlek, ubrousky na obličej, ohřívače, deky, žerzejové ložní prádlo, dárkové balíčky apod. To vše v rozličném příjemném designu a barvách, ze 100% super jemné česané bavlny, která zůstává hygienická a chrání citlivou pleť novorozence před svěděním.

Mother Free
MotherFree