Originální kabelky, peněženky a doplňky z kůže rejnoků na veletrhu KABO

Rejnočí kůže patří mezi nejvíce odolné kůže na trhu. Je mnohonásobně pevnější než-li kůže hovězí. Vyhledávaná je také pro svou nenáročnou údržbu a mnoholetou stálost jak tvaru, tak i barvy.

Na český trh přiváží produkty, které osobně vybíráme přímo u výrobce. Jednotlivé doplňky, ať už jde o kabelky nebo peněženky, jsou vyráběné jen v omezeném počtu od určitého designu. Zákazníci mohou být jisti exkluzivitou a jedinečností tohoto výrobku. Každý doplněk je také dobře promyšlen, aby svému uživateli nebyl jen ozdobou, ale především praktickým doplňkem, který mu bude vyhovovat po všech stránkách.“ uvedla zástupkyně firmy Ing. Daniela Bláhová

Počátky zpracovávání kůže z rejnoka jsou známy již z historie dálného východu, kdy ji pro svou výjimečnou pevnost a odolnost používali samurajové na pouzdra svých mečů i na nejvíce namáhané části svých oděvů.

V současnosti se rejnočí kůže stala exkluzivním materiálem pro výrobu široké škály doplňků. Rejnok je zpracováván jako běžná ryba k jídlu, díky výbornému řemeslnému zpracování a citu výrobce se z jeho kůže daří produkovat výrobky prvotřídní kvality

Každý námi dovezený výrobek z rejnoka je označen logem Eravan, které je naší zárukou za kvalitu výrobku.

Cena módního doplňku vyrobeného z rejnočí kůže je vyvážena kvalitou, originalitou a nadčasovostí tohoto materiálu a jeho řemeslného zpracování.

Pokud chcete pro své zákazníky exkluzivní zboží s osobitým materiálem, jehož kvalitu ocení i za několik let navštivte stánek značky Erevan na veletrhu KABO v pavilonu P. V nabídce jsou kabelky, pánské či dámské peněženky, opasky, náramky, ale i malé klíčenky.

Eravan
Eravan