Coffee Club catering na veletrhu STYL KABO v pavilonu F a V

Veletrh STYL a KABO pro Vás v pavilonech F a V připravuje relaxační zóny s kavárnou, které provozně zajišťuje Coffee Club catering.

Coffee Club přináší na trh správně a odborně připravené espresso. Školení baristé připravují čerstvou praženou kávu značky Coffee Club vždy pouze do porcelánu. Použití vysoce kvalitních surovin a jejich odborné zpracování Vám zaručuje opravdový chuťový zážitek.
V nabídce najdete pravé espresso, nejzdravější způsob přípravy kávy, cappuccino, jež baristé připravují technikou Lattč Art - zdobení cappuccina na povrchu pouhým vléváním zpěněného mléka do espressa. Pro zákazníky vyžadující “preso“ (káva s větším objemem) nabízíme espresso americano - intenzivní chuťový extrakt espresso mírně zředěný horkou vodou. V nabídce jsou i ledové kávy, například espresso freddo - espresso vyšlehané s ledem, které je možné doplnit cukrem, mlékem nebo dokonce vanilkovým krémem.

Ke kávě neodmyslitelně patří i něco sladkého. Bekrovníček - domácí medový dezert nebo pravý Valašský frgál s několika druhy náplní. Chlazená i nechlazená neperlivá voda společně s ovocným džusem uzavírá naši nabídku.
Baristé Coffee Clubu Vám během přípravy Vaší kávy vysvětlí podstatu přípravy zdravé kávy espresso.

Tým baristů Coffee Clubu se pravidelně účastní soutěží v přípravě kávy, ve kterých obsazují přední místa. Členem týmu je i Mistr Kávy 2010.

Přijměte pozvání na kávu od odborníků a mistrů.

Coffee Club
Coffee Club