Amore představí kromě tradiční nabídky spodního prádla i sortiment pro boubelky!

Již několik let se pravidelně veletrhu STYL účastní značka AMORE v sekci spodního prádla a plavek. V jejich nabídce vždy nechybí nové kolekce spodního a nočního prádla pro ženy a muže, ale taktéž plavky. Na srpnovém ročníku veletrhu STYL v pavilonu F představí své zboží v nadměrných velikostech.

„ K větším velikostem jsme se dostali postupně na základě požadavků naších zákaznic. Když jsme začínali, tak bežná velikost podprsenek byla 75B a nyní je to již 80D. Tento posun je mírně ovlivněn i tím, že se zaměřujeme na ženy středního věku, které mají jiné proporce, než mladé dívky.“ uvedla majitelka firmy paní Chobotová.

V sortimentu podprsenek naleznou maloobchodníci pro své zákaznice košíčky až do velikosti číslo 7 a celkové plavky ve velikosti XXL.

„Pravděpodobně budeme vyrábět i daleko větší velikosti, vše záleží na požadavcích trhu“
doplnila paní Chobotová.

Zákaznice s korpuletnějšími tvary na prádle a plavkách značky Amore jistě ocení speciální široká ramínka, kostice, které se přizpůsobí tvaru těla, dostatečně hluboké košíčky a celkové pohodlí při nošení. „Důležité je, aby prádlo dobře sedělo, netlačilo a zákaznice nebyla nějak při nošení omezována“ dodala paní Chobotová

„Prádlo vyrábíme v základních barvách bílá, champagne, béžová a černá, ke kterým někdy přibudou hnědá, modrá, bordó a zelená. V nové kolekci se upředňostnují hladké košíčky bez prošívání, vyztužené pěnou a kosticemi. V sortimentu plavek se stále posouváme k výrobě větších velikostí u dvojdílných plavek, před rokem jsme začali vyrábět jednodílné plavky a tento rok jsme zařadili poprvé i dvojdílné tankini (topy s nohavičkami).“

Pokud hledáte pro své plnoštíhlé zákaznice pohodlné trička, vsaďte na značku Amore. Novinkou letošního roku v kolekcích značky Amore jsou i vzdušná, jemná, elastická trička, které dostatečně zakrývají břicho a jsou vyráběny z přírodních materiálů.

Amore
Amore