Opavský veletrh ve znamení krásných aut a energetických úspor

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeKdo z nás se rád nepodívá na krásná auta a kdo z nás se nesnaží neustále něco vylepšovat na svém bytě či domě? Spoustu krásných i užitečných věcí můžete vidět od 14. – 16. května 2010 na výstavě OPAVSKÝ VELETRH ve víceúčelové Hale Opava poblíž Městských sadů.

Celý projekt nese podtitul DŮM A BYT - AUTOSALON – ZÁBAVA.

DŮM A BYT
- počtem dominují firmy, zabývající se výrobky a službami pro dům, byt, dílnu a zahradu. Nejsilněji budou zastoupeny výrobci a prodejci oken, dveří, střech, podlah, garážových a průmyslových vrat, ale také nástrojů a nářadí pro profesionály i pro kutily. Nebude chybět nabídka nábytku a bytových doplňků. Záběr firem je ale velmi široký – najdete zde i tak specifické věci, jako jsou tepelná čerpadla, solární systémy pro vytápění, čistírny odpadních vod pro domácnosti, atd. Letos je opět kladen velký důraz na úspory energií – informace o státním programu „Zelená úsporám“ budou návštěvníci moci získat od několika vystavujících firem – po loňském nesmělém rozjezdu plném otazníků a komplikací budou letos firmy konkrétně radit s žádostmi a administrací programu.

AUTOSALON
- velikostí a atraktivitou vyniknou expozice prodejců automobilů a příslušenství. I letos je možno vidět expozice většiny regionálních prodejců osobních automobilů, skoro každý bude prezentovat nějakou novinku – z těch ohlášených stojí za upozornění celorepubliková premiéra v současnosti nejlevnějšího vozu 4x4 v zemi Dacia Duster. Výstavní premiéru na Moravě bude mít Fiat Doblo Panorama, stejná automobilka představí jako novinku vůz Fiat Punto Evo. Škoda představí nový facelift Fabie s novým přeplňovaným motorem 1,2TSI ve výkonových variantách 63kW a 77kW. Subaru na veletrhu představí kompletní modelovou řadu páté generace Subaru Legacy, Mitsubishi představí nový L200 pick-up long. Z dalších novinek nebudou chybět například Nová Toyota Auris, Nový Ford Kuga, Nový Chevrolet Spark, Hyundai ix35. Velmi atraktivní bude expozice 4 exemplářů vozů Renault ve sportovní úpravě RS.

ZÁBAVA - nedílnou součástí akce je i doprovodný zábavný program, který proběhne jak uvnitř v klimatizovaných prostorách haly, tak i na přilehlých venkovních plochách. Návštěvníci se mohou těšit na kaskadérskou show na motorkách a čtyřkolkách. V neděli budou k vidění dvě vystoupení jednoho z nejlepších „bublinářů“ a držitele několika českých rekordů v této netradiční disciplíně Matěje Kodeše. Dámy, ale také pány, určitě potěší několik módních přehlídek. Součástí programu je také hudební vystoupení, za zhlédnutí bude  bezesporu stát silácká show Ladislava Hanzela,  siláka a držitele mnoha silových rekordů. Spousta atrakcí a zábavy připravujeme i pro děti – obří nafukovací skluzavka, skákací hrad, kreslení, puzzlování, soutěže o ceny, velká trampolína, obří hrad z kostek, zvířátka tvarovaná z nafukovacích balonků a další.

SOUTĚŽ – jako v loňském roce může také letos každý z prvních čtyř tisíc dospělých návštěvníků vyhrát ve „Veletržní šanci“. Po příchodu na veletrh si z osudí vytáhne obálku a ihned zjistí, zda vyhrál. Stejně jako v minulých letech  je nachystáno něco málo přes tisíc cen! První cenou je letos Set Makita akuvrtačky a akurázového šroubováku v ceně 11.990,- Kč od firmy Centrum nářadí Opava. Druhou cenou je dárkový balíček v hodnotě 11.000,- Kč od firmy AQUA – OPAVA (umyvadlová baterie, kuchyňská baterie dle vlastního výběru a 7 000Kč sleva na masážní box nebo vanu), třetí cenu věnuje firma FHinteriér Svitavy a bude jí Infra podložka Infraterm v ceně 9.500,- Kč. Přes třicet cen je v hodnotě vyšší než tisícikoruna, partneři akce byli letos tedy opravdu štědří a šance odnést si z veletrhu hodnotnou cenu je vysoká.

Již posedmé na Vás čeká zaplněná Víceúčelová hala i plocha před halou.  Opavský veletrh nabídne tři dny krásy, informací a zábavy. Zkrátka třetí květnový víkend skýtá jedinečnou příležitost spojit příjemnou procházku v opavských Městských sadech s návštěvou akce, která svým rozsahem nemá v regionu obdoby.
Opavský veletrh
Omnis Olomouc a.s.
Kontaktní osoba:
Mgr. Petr Nasadil
nasadil@omnis.cz
Telefon:
OMNIS Olomouc, a.s. se řadí mezi 10 největších pořadatelů veletrhů a výstav v ČR. Specializujeme se na organizaci veletrhů v krajských městech a regionálních centrech. Jádro činnosti tvoří stavební a elektrotechnické veletrhy a výstavy, výstavní portfolio doplňují zavedené výstavy jako např. Svět reklamy, Moderní žena, aj. Díky devatenáctiletým zkušenostem jsme schopni garantovat vyrovnanou kvalitu organizace a reklamy u všech výstav, ve všech regionech.