mapcards.net

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzemapcards.net produkuje a vyrábí třírozměrné na bázi patentované technologie TRUE 3D.

Rozměrově pak může být velikosti kreditní karty, pohlednice či postupně narůstat až do velikosti plakátu nebo nástěnných map pro školy, úřady a firmy. Na bázi digitálního tisku pak až do rozměrů ca 2 x 1 metr.
Také pojetí obsahu je otevřené. Vedle vlastních 3D map s obecnými geografickými prvky může produkt obsahovat třírozměrné logo, měnící se fotografie a kresby a další prvky.

Mapa může ukazovat nejen celé světadíly či země, ale i mnohem menší geografické celky jakými jsou oblasti, kraje, okresy či mikroregiony. To vše v nezmenšené hloubce a kvalitě díky podrobným satelitním snímkům  z družic nasa a esa.
Nemusí jít samozřejmě vždy o mapu. Díky až 12ti následným snímkům můžete ukázat v jednom produktu nejen současnost ale i vývoj ( před a po, den a noc, roční období…) a růst ( postupné zvětšování či přibližování objektů ). Efektně tak můžete představit památky, výrobky či plány a dát jim doslova další dimenzi.

Nemusí se navíc jednat jen o tištěnou plošnou podobu ale je možné vyrobit i jiné reklamní předměty s 3D obsahem.
Mezi naše klienty v České republice patří například Czech Tourism Board, Plzeňský kraj, ZOO Dvůr Králové a v zahraničí například European Space Agency a četná muzea.

Jedno mají však všechny tyto výrobky společné. Plní stoprocentně základní roli marketingu :  zaujmout a vyniknout  !

Jsme připraveni Vám navrhnout a vyrobit 3D výrobek podle Vašeho gusta.
partners@mapcards.net
www.mapcards.net