Designový nábytek DALENOR

Designový nábytek DALENOR – špičkový design a kvalita za lidovou cenu

Na veletrhu TENDENCE bude poprvé oficiálně na českém trhu představený designový sedací nábytek DALENOR, který patří mezi relativně mladé nábytkářské značky, ale jeho tým designérů určitě nepatří mezi žádné nováčky v oboru.

Návrh a výroba každého kusu nábytku se řídí heslem SMART DESIGN FOR SMART PEOPLE (volně přeloženo jako nápaditý designový nábytek pro zákazníky, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu). Toto krédo platí také pro výběr použitých materiálů a návrh přepravního balení každého kusu nábytku.

Zákazníci nemají problém s kompletací nábytku DALENOR, ve většině případů se obejdou bez jakéhokoliv montážního nářadí a pomoci dalších osob, jednodušeji už to prostě nejde. A navíc u DALENORu myslí i na budoucnost – nové kolekce vhodně doplňují ty předešlé, takže zákazník může postupně dovybavovat svůj interiér.

Komerční zákazníci (zejména pak restaurace a kavárny) naleznou v sortimentu designový nábytek, který je pohodlný, odolný a přitom originální.

Nabídka výrobků z aktuální kolekce DALENOR je rozšiřována minimálně jednou měsíčně – z centrálního skladu v Praze je zboží každý den expedováno zákazníkům v celé České a Slovenské republice.

Proč je nábytek DALENOR výjimečný?

Variabilní design
Pohovky s nastavitelnými opěrkami, lůžkové úpravy, univerzální pravolevé provedení rohových pohovek nebo možnost sestavit pohovku podle svých představ (řada UNIVERSE) – s nábytkem DALENOR je možné vše!

Vynikající poměr ceny a kvality
Každý chce mít doma nebo v kanceláři pěkný nábytek, který dlouho vydrží, ale přitom se dá pořídit za dobrou cenu. Právě podle těchto kritérií jsou navrhovány a vyráběny výrobky značky DALENOR.

Originální návrh přepravního balení
Už žádné objemné balení, každý výrobek je expedován v kartonovém obalu velmi kompaktních rozměrů, sami se přesvědčíte, jak snadná je přeprava a manipulace s vaší nově koupenou pohovkou nebo křeslem!

Snadná kompletace výrobku u vás doma
Zapomeňte na montážní nářadí, nebudete potřebovat vůbec nic! Například naše křesla jsou rozložena do několika montážních dílů a po jejich nasazení na sebe provedete finální zajištění pevnosti pouhým dosednutím na sedák. Jak rychlé a jednoduché!

Dalenor
STARCON design
Telefon:
Výhradní distributor pro ČR a SR.