Příprava výstavy Jarní inspirace je již v plném proudu

Verze pro tiskOdeslat stránku e-mailemPDF verzeI když počasí je venku jako v zimním království , my jako organizátoři výstavy jsme již myšlenkami na jaře, kdy pro vás připravujeme  zbrusu novou výstavu Jarní inspirace. V současné době pracujeme na několika základních sekcích a to jsou: Bydlení a interiér, který bude hojně zastoupen.  Zahrada a zahradní nábytek, kde se nám podařilo domluvit  ve spolupráci s jednou zahradnickou firmou jarní zahradnický seminář. Dále se úspěšně rozbíhá sekce pro ženy , kde budou realizovány vizážistické proměny, ukázky líčení, šperky , wellness  a něco pro zdraví. Ale ani muži nepřijdou zkrátka, pro ně připravujeme modelářská sál s ukázkami železničích modelů a nejen těch. Vypadá to , že se bude opravdu na co těšit. Kdyby jste i vy ostatní přišli na nějaké nápady a chtěli obohatit nabídku této výstavy,  tak dveře a srdce organizátorů jsou vám vždy otevřeny.   Na výstavu Jarní inspirace se společně s vámi těší organizátorka této akce Ing.  Karmen Kebortová.
Jarní inspirace
Kontaktní osoba: